Typhoon

A vakond, a kannibál, a suhanó árny, a bölcs

Description:

Khorne elhivatott berzerkere, akit mindig megtalál a baj. Bár az is lehet, hogy ő keresi…

Frenzy zene:
https://www.youtube.com/watch?v=s5jEXmZsuVI

Bio:

Boldog gyermek évek
Egy nem számottevő vad világ szülötte. Gyermekként a helyi császár közeli kultusz neveltetését kapta. Bolygójáról időről időre elvitték a legrátermettebbeket a Space Wolfok, ezért a helyi klánok versengve igyekeztek minél több alkalmas fiatalt kinevelni, ezzel is növelve salát becsületüket, és a császár szakrális és anyagi támogatását feléjük.
Ő patrónusául a széltigrist választotta. Erőssége a lehengerlő támadásokból eredt, már fiatalon magas szintre fejlesztette a tigris karommal vívás müvészetét. Addigi 15 évét a felkészülésnek szentelte, így klánja büszke lehetett rá mikor kiállta a kiválogatási próbatételeket.

A kiképzés
A több éves mütét sorozat, testi edzés, és szellemi csiszolás a megszokott módon zajlott. Az alapkiképzésen felül a gerilla harcmodorra kapott különös felkészítést. Fegyverzetét harci stilusa, és előélete alapján kapta, a páros villámkarmokat, melyek igazán alkalmasak az épületeken belüli harcra. A kiképzését lezáró küldetésében négy társával egy bolyváros béli lázadást sikkerrel levertek. Azonban első éles küldetése már az oda úton meghiúsúlt.

Rajtaütés
Feladata az volt, hogy egy inkviziciós bejelntést zárjanak rövidre. Egy farmivilágon génorzó fertőzés ütötte fel a fejét, amit értékes termőföldje miatt javallott volt megkisérelni kipurgálni, a végső exterminatus bevetésének lehetősége előtt. Azonban a három hetes warp utazás balul sült el.
Hajójukon a warpon belül káosz kalózok csaptak, és az ürgárdistákat nem tudták sztázis kamráikból időben felébreszteni, igy a zsákmány zsiros volt. Egy ép birodalmi harci hajó, és 12 sztázisba börtönzött Space Wolf. A hajót eltéritették, és egyenesen a Screaming Vortexhez vezették.

Bukás
A következő több mint 100 évet sztázisban töltötte. Csak pár percet volt ébren, amig emlékeiből pszi technikákkal előásták a legrosszabb rémálmokat, sebeket ejtettek rajta, vagy épp harci drogokat adtak be neki. Tudata a legszörnyűbb állapotokban töltött el évtizedeket. Lelke hol a folyamatos dühben tengődött, amit a felgerjesztett emlékek okoztak, vagy épp a fájdalom és vérgőz fertőzte folyamatosan tudatát. Volt kompániáját ősi ellenségként gyűlölte most már. A vizsga küldetése utáni büntetését, négy és fel perc neuro kesztyűt, az agyába égették. Engedetlenség miatt itélték el, holott a parancstagadással mentette meg csapatát, melyet később felettese letagadt. Apját megutáltatták vele, a gyermekkori felkészitést, mint szükségtelen gyermekkinzast ültették a fejébe. Ez és a 100 év szteroid adagolás végül teljesen legyűrte lelkének utolsó bástyáját is, és csak akkor engedték ki sztázis börtönéből, mikor már szelleme mást sem kivánt, csak addigi életének tönkretevőinek, a Birodalomnak, és a Hulla-istennek a totális megsemmisülését.

Ébredés
Száz éves nyughelyéből kilépve egy üzenet várta azonnal. Nem kérdőjelezte meg hitelességét vagy miértjét, tudta, hogy most mer ők az új kompániája. Az üzenet szerint egy próféta őt és három társát várta tornyában további tervének felvázolására egy távoli bolygón.
Két hónapos űr útján újra ismerte magát. Csak napokkal az ébredés után tünt fel neki, hogy nem éhes, de még csak nem is lélegzik. Testén a folyamatos fertőzés hatására elhatalmosodott a káosz, és összenőtt power armorjával. Most már több volt mint ember, fél gép. Húsa rovar páncélként hordta a vértjét, melyről ébredéskor az egykor nagy becsben tartott farkas bőr rothadva hullott alá, és olyan hanyagsággal hagyta hátra mint az utolsó darab kutyaszart.
Az utazás alatt megismerte a káosz hatalmainak vezetőit, és kultuszait. Páncélján a kopottas szürkét hamarosan felváltotta a vérvörös, és égi patrónusául Khornet választotta.

A Prófécia
A pusztuló világon rövid útba igazitás után útjukat vették négyen a próféta felé. Útközben egy kult társát párbajban megszégyenitette egy másik Khorne bajnok, ezért neki kellett befejeznie, amire hitvány társa képtelen volt. A Koponya úr ekkor figyelt fel rá először.
A próféta kaotikus tornyába érve elsőre semmit nem sejtettek, azonban csapda várt rájuk bent. A gyér rajtaütést hamar leverték, és a menekülő próféta sem menekülhetett halálos pengéi elől. A toronyban találkoztak három másik káosz lovaggal, akik felvilágositották őket arról, hogy már hónapok óta várják folyamatosan a kiválasztottakat, de a próféta sorra feláldozza őket saját céljaira, és ők az elsők akik kicsúsztak a karmaiból. Ők hárman vitték magukkal Typhoont, és nekik hála csatlakozott a Világfalók kompániájához.

Világfalók
A Világfalók rendje örömmel fogadta maguk közé az új harcost. Harcmodora, és különös mutációja igazán kivánatossá tette, igy azonnal a Khorne Berzerkerek közé csapták. Itt megismerte istene valódi hatalmát, megimádta a vérontást, és elkezdte a koponya trónus gyarapitását. Fegyvereivel, az ő hangszereivel is mély szellemi kapcsolata épült ki, ezért nevet is kaptak: Fleshgrinder Twins.
A Világfalók közöt sikerült elérnie Khorne kegyét, most már lelkére figyelmet fordit a Véristen, és elvárja, hogy folyóit tovább dagassza az általa ontott vér.

Typhoon

Puszedly Pusztítók tormasi_istvan wicthor